Babygungor & Babysitters

En babygunga - babysitter är ett fantastiskt hjälpmedel för att kunna ha händerna fria en stund och exempelvis unna sig en kopp varm kaffe, laga mat eller vila själv som förälder. Den första tiden med det lilla barnet kan vara utmanande och intensiv för nyblivna föräldrar. Hos hittar du ett brett urval med babygungor och babysitters som passar från spädbarn upp till tre års-ålder. Perfekt doppresent!

Bland sortimentet har du två olika modeller att välja mellan – babygunga & babysitter för spädbarn & barngunga för barn från 6-månader eller när barnet har lärt sig sitta självständigt. Våra gungor är designade utifrån barnets komfort – babygungorna är otroligt bekväma, mjuka och stödjer babyns rygg på bästa möjliga sättVärldens bästa babygunga eller babysitter som ditt barn kan använda många år

Så vad gör våra babygungor och babysitters tills världens bästa gungor? Här kommer sju anledningar som är bra att tänka på när  du köper din babygunga eller babysitter.

  1. Användningsperioden för babygunga från Only Handmade är mycket längre än hos vanliga babysitters – upp till tre år.
  2. Babygungan bär upp till 40 kg och går att reglera från helt liggande till sittande.
  3. Spädbarn och små barn älskar att gunga, babygungan har ett mycket naturligt och skönt gung i sina rörelser som gör att bebisar har lätt att komma till ro. Perfekt för dag-vila.
  4. Babygungan är både trygg och bekväm för babyn. Gungans rygg-del ger fullt stöd.
  5. Våra gungor och babysitters är hållbara, ergonomiska och  testade och säkrade enligt EU-standarder och CE-märkta.
  6. Babygungor i trä är tillverkade av högkvalitativt björkfaner
  7. Tilläggas kan att alla våra babygungor och babysitters är 100% hantverk tillverkad med kärlek.

Alla våra gungor passar utmärkt som en unik, originell och annorlunda doppresent. Gungorna är enkla att montera upp, förslagsvis i en dörrkarm eller i taket. Lägg även in en mjuk och gosig babyfilt för att höja mysfaktorn för ett spädbarn. Hitta din hållbara och ergonomiska babygunga eller babysitter här!

 

Babygunga - världens bästa doppresent

Babygunga - en hållbar babysitter 

En babygunga inomhus är den perfekta babysittern för spädbarn, som dessutom går att använda upp till treårsålder. Babygungan går att reglera till helt liggande och blir därmed ett supermysigt viloställe för spädbarn. Passar även utmärkt för sovstunder. Gungan har ett naturligt gung som gör att bebisar har lätt att komma till ro. Spädbarn älskar verkligen det naturliga gunget som babygungan erbjuder. Just dessa gungor imiterar den vaggande rörelsen från tiden babyn var i magen. Din baby blir enkelt nöjd, glad och har lätt att somna i babysittern.

Babygunga & babysitter som passar från spädbarn upp till tre år

Gungan har lång livstid jämfört med andra babysitters eller babygungor. Vid ettårsålder älskar barn fortfarande att gunga. De flesta babysitters kan användas upp till ca 10 kg. Barn vid ettårsålder kan väga något mer. Babygungan är rymlig och bär upp till 40 kg. Genom att reglera gungans rygg-del till sittande läge fungerar babygungan utmärkt som vanlig hänggunga som kan användas i ytterligare några år. En hållbar och multifunktionell lösning som barn verkligen älskar.

Babygunga & babysitter från Videung of Sweden finns i 5 olika färger – välj exempelvis mellan svart, grå, naturell eller vit. 

Den bästa babygungan för spädbarn

Så vad gör gungan från Videung of Sweden till den bästa babygungan för spädbarn?

1. Funktionell avlastning för föräldrar som bebisar verkligen älskar

En riktig glädjespridare för din baby! Under gungstunder kan du exempelvis skapa ett härligt samspel med ditt barn – dela glädje och skapa ögonkontakt.

2. Din baby blir inte van med att sova i vaggande rörelser

Att låta din baby sova eller vila i elektriska babysitters kan leda till att din baby har svårare att komma till ro. Babygungan från Videung of Sweden stannar av sig självt i lugn tempo när du slutar gunga. Att sova i konstant vaggande rörelser kan göra det svårt för babyn att komma till ro exempelvis vid nattsömnen, dessutom kan din baby lätt bli väckt ifall rörelserna eller ljudet inte är igång.

3. Babygungas tyg är tvättbart – tål maskintvätt

Att lätt kunna tvätta din babysitter kan vara en stor fördel med alla föräldrar i åtanke. Det är lätt hänt att det spills lite här och där. Tyget går enkelt att ta bort och maskintvätta i 30 °C.

4. Ergonomisk och bekväm för din baby

Babysitter från Videung of Sweden

Babysitter från Videung of Sweden är designad utifrån barnets komfort. Den långa rygg-delen på gungan ger fullt stöd för din baby, som gör gungstunden njutbar och ytterst bekväm. Gungan saknar hårda metalldelar och träpinnarna som används är fria från gifter och kemikalier.

5. Tar väldigt lite plats att förvara 

Vill du ta en paus från gungandet kan du enkelt ta ner gungan och förvara den förslagsvis under sängen eller i garderoben. Gungan blir platt och tar väldigt lite plats att förvara.

6. Gungan går enkelt att reglera från helt liggande till sittande 

Är din baby väldigt nyfiken av sig och gärna vill titta runt och utforska omgivningen kan du med två enkla steg korrigera gungans rygg-del mellan helt liggande, delvis liggande eller sittande - utifrån situation och behov.

 

Bebisgunga – för barn från 6-månader upp till 3-år

Bebisgunga i trä från Videung of Sweden är en riktigt bekväm gunga för barn och dessutom en riktig retroklassiker. Gungan går lätt att hänga i taket eller i dörrkarmen.


Bebisgunga i trä från Videung of Sweden bjuder på:

1. Bekväm och mjuk gungstund för baby och barn

Mjuk kudde medföljer för att ge komfort till barnet. Kudden är måttsydd och kan förslagsvis placeras vid rygg-delen av gungan.

2. Perfekt gunga för nyfikna bebisar som inte vill ligga ner 

Bebisgungan ger ditt barn möjlighet att sitta upp och njuta av gungandet och utforska omgivningen. Perfekt att hänga upp exempelvis i köket, där barnet kan gunga och titta på hur maten lagas.

3. Lätt att lägga till roliga tillbehör 

Du kan lätt hänga roliga leksaker såsom bitringar, häng-leksaker eller tuggleksaker på gungans träpinne på framsidan. Roliga leksaker gör att ditt barn har någonting att utforska och gungandet blir ännu roligare. Se gärna även till att alla tuggleksaker eller vanliga leksaker är anpassade till barnets ålder.

4. Dina eller barnets rörelser styr gungningen 

Perfekt tillfälle att exempelvis dela glädje med ditt barn och skapa ett vackert samspel mellan vuxen och barn. Bebisgunga från Videung of Sweden är den absoluta favoriten hos ettåringar och kommer garanterat bli en stor favorit där hemma. Bebisgungan passar dock ej till nyfödda, endast för barn som redan kan sitta självständigt, vid ca 6-månaders ålder. Har ditt barn nyligen börjat sitta självständigt använd gärna gungan i måttliga mängder tills barnet blivit tillräckligt stark i ryggen.