Barngungor

Stilrena inomhus barngungor och babygungor, som också heter hänggungor. Alla våra gungor är tillverkade till både baby och större barn. Barngunga eller hängunga inomhus ger en unik touch till hemmet och är båda fin och praktisk. Dessutom kommer en barngunga garanterat bli en hit bland familjens minstingar! Perfekt ettårspresent!

Barngungorna går även utmärkt att använda utomhus när vädret tillåter det, exempelvis på altanen eller i trädgården. Alla våra gungor för barn är enkla att montera förslagsvis i dörrkarmen eller i taket. Är du ute efter en present till barn kan du hitta en perfekt hänggunga här! Känner du att det inte finns en möjlighet att hänga upp en barngunga i taket eller dörrkarmen, ta då gärna en titt bland våra trägungor.

Hänggunga –  välj en barngunga inomhus som passar just för ditt barn

Våra inomhus hängstolar och barngungor är tillverkade i tyg och obehandlat trä som gör att barngungan är helt gift- och kemikaliefri. Tyger som vi använder är babytextilier som är OEKO-TEX certifierade och barnvänliga. Barngungorna passar bra för användning både inne och ute. Vid användning utomhus bör du dock ta in gungan både vid regn och under natten för att vara säker på att gungan inte blir fuktskadad. Bland vårt sortiment hittar du gungor för barn i olika färgkombinationer.  Till exempel svarta, vita och naturella-beigea, rosa, gråa, gula, blåa och mint barngungor.  Alla barngungor som du hittar bland vårt urval har testats och säkrats enligt EN-71-8 och är CE godkända.  

Inomhus hänggunga för barn från Videung of Sweden

De flesta vuxna kan minnas de härliga och oförglömliga gungstunderna som barn. Att ha den pirriga känslan i magen likt hundra fjärilar som flyger runt. Där samtidigt som vinden blåser i håret och mjukt klappar kinderna – en känsla av att man nästan flyger. Att investera i en babygunga inne ger en bra avlastning till dig som förälder. Din baby kommer att älska de oförglömliga gungstunder medans du som förälder kan ta del av barnets glädje. Under gungstunden kan man skapa bra ögonkontakt med barnen och utveckla ett fint samspel mellan den vuxna och babyn.

Vissa dagar kan ibland kännas tunga som småbarnsförälder – men vi har lösningen – investera i en superhärlig barngunga. För att förgylla ditt barns barndom med glädjefulla minnen. Stora fördelen med en barngunga inomhus är att man nu inte längre behöver ställa in underbara gungstunder på grund av opassande väder utomhus. Våra babygungor och barngungor går att använda året om, varje dag och sekund! Passar utmärkt även i trädgården under fina sommardagar. Barngungorna är lätt att packa ihop och tar lite plats för familjen på resande fot.

Den bästa barngungan

Barngunga från Videung of Sweden har alla praktiska bekvämligheter.  Inomhus barngunga är en gammal klassiker i snyggare design i barngungavärlden och gläder verkligen alla barn, vi rekommenderar gungan för barn från sex (6) månader. Letar du efter en present till en ettåring – här har vi bästa tipset – inomhus barngunga från Videung of Sweden- den absoluta favoriten bland våra gungor till barn. 

Barngunga från Videung of Sweden - perfekt för barn från 6 månader

Barngunga Easy är en hängstol för barn från tre (3 år) och passar utmärkt för filosofiska och mysiga stunder. Hängstolen för barn har mycket snygg design och passar verkligen fint i barnrummet. Även för de redan lite större barnen eller varför inte ha hängstolen i vardagsrummet hängandes i dörrkarmen? I taket eller ute på altanen under varma sommarkvällar?

Inomhus hänggunga för barn

Hängstolen bär upp till 50 kg och kan därmed användas under flera år. Alla våra gungor för barn och baby är i högsta kvalité och håller verkligen många år, vilket är praktiskt om man skulle få yngre syskon eller vänner. En utmärkt och unikt present till barn i olika åldrar. Vi rekommenderar våra gungor även som baby shower-, dop-, namngivnings- och födelsedagspresent.

Att hänga upp en barngunga inomhus

Var vänlig och säkerställ att gungans häng-snören är fixerade och i samma längd. I de produkter där metallringar för fixering inte medföljer rekommenderar vi CE-markerade ringar eller motsvarande S-krok, vilket går hitta i vanliga byggvaruhus. När du hänger upp en barngunga rekommenderar vi att du även tyngd-belastar gungan. Hänggungans tyg-delar (inklusive eventuell kudde) tål maskintvätt i 30 °C.

Säkerställ er även om att det inte finns några objekt i vägen inom gungans räckhåll för en säker, härlig och mysig gungstund. Barn- och babygunga går utmärkt att montera i exempelvis en dörrkarm eller i taket.

Repen på hänggungorna har tillverkade i bomull. Alla babygungor och barngungor går att använda båda inomhus och utomhus. För användning utomhus bör man beakta eventuella fuktskador som kan uppstå om gungan exponeras för väder och vind. Barngungor har lång livstid och kan användas av flera barn och generationer om gungan vårdas väl. Som gör att gungan är både praktisk och hållbar.