Hängstolar

Hängstol för barn

Inomhus hängstol för barn – perfekt att exempelvis filosofera, läsa böcker i eller för en mysig och bekväm gungstund. Hängstolen för barn finns i två färger, vit och naturell-beige. Med hängstolen medföljer en mjuk kudde för hängstolens säte. Perfekt treårspresent för både pojkar och flickor. Hängstolen bär upp till 50 kg och kan därför användas under många år. Alla våra inomhus hängstolar för barn är testade och säkrade enligt EU-standard och CE-märkta.

Inomhus hängstol för barn - skapa ett unikt barnrum

Här kommer fyra bra anledningar varför du bör investera i en inomhus hängstol för barn :

  1. Hängstolen är tillverkad av högkvalitativt tyg – bomull & linne – som gör hängstolen väldigt tålig med en lång hållbarhet.
  2. Hängstolen är otroligt bekväm och stolens snygga design ger barnrumsinredningen en unik känsla. Ett perfekt ställe för lek, sitta i och filosofera i eller läsa böcker.
  3. Barn ÄLSKAR att gunga. Garanterat en succé hos barn!
  4. Perfekt treårspresent!

Det kan vara svårt att komma fram till vad man ska ge som treårspresent – här har vi det bästa tipset! En mycket användbar, unik och personlig present till en treåring – hängstol Easy. En unik modell av hängstolen i en modern skandinavisk design, 100% hantverk & CE-märkt. Treåringar i allmänhet älskar att gunga. Föräldrar spenderar många timmar på lekplatser, men med hängstolen kan glädjen flytta in till hemmet, så egentligen gläder gungan både barnen och föräldrarna. Den går att hänga i dörrkarmen eller i taket, vill man använda hängstolen utomhus då passar terrassen, altanen eller trädgården utmärkt. Hängstolen är designad speciellt för barn och rekommenderas från 3-årsålder. Hängstolens tyg-delar tål även maskintvätt.

Inomhus hängstol för barn i naturell beige färg


Hos oss kan du hitta hängstolar för barn i två olika färger – naturell beige och vit. Båda den naturella och vita hängstolen är väldigt lätt att anpassa till resten av hemmet tack vare sin neutrala och skandinaviska ton. I hängstolens sittdel medföljer en kudde som ger komfort för barnen. Passar utmärkt för användning i barnrummet eller varför inte i vardagsrummet. Båda färgerna fungerar utmärkt för både pojkar och flickor. För ytterligare inspiration kan du gärna ta en titt bland våra andra gungor – för både baby och barn! Bland urvalet hittar du olika färger och modeller för alla smaker och tillfällen. Alla våra gungor och hängstolar har testats och säkrats enligt EN-71-8 och är CE godkända.