Trägungor

Trägunga för barn och vuxna

Sittgunga eller trägunga för barn och vuxna - här kan du köpa stilrena, tidlösa och bekväma gungor! Välj mellan en rad olika färgalternativ som kombinerats med en trendig vintage stil. Dessa trägungor för barn har en perfekt mix mellan gammalt och nytt som självmant kan förgylla ett helt rum. Våra fantastiskt fina trägungor bär upp till mellan 100 och 190 kg beroende på modell och fungerar därför utmärkt även för vuxna. Så varför inte dela glädjen med barnen och gunga tillsammans! En trägunga eller sittgunga för barn är i första hand tänkt för inomhusbruk men går absolut att använda utomhus eller på altanen när vädret tillåter det. Dock bör man beakta risken för eventuella fuktskador. Sätet på sittgungan är mjukt, tjockt och härligt vilket gör att barn verkligen älskar dessa tidlösa gungor. Hitta din trägunga för barn här!

Sittgunga eller trägunga för barn  - ger en unik och lekfull touch i rummet

Trägunga för barn eller ibland känd som sittgunga, är en ypperlig inredningsdetalj i rummet som ger en unik och lekfull touch. Trägungorna finns i flera olika färger såsom puder-rosa, krämig vit, grå, och blå. En sådan sittgunga är rekommenderad för barn från 4 - 5 års ålder.  Dessa tidlösa trägungor för barn passar även fint på terrassen eller ute i trädgården. Sittgungans sätes är tillverkad av sammet och är därför  lätt att rengöra. Repen på dessa trägungor för barn är tjocka och dekorerade med härligt skydd vilket gör att barn lätt och bekvämt kan hålla i sig. Repen har en maxlängd på 250/260 cm och går att korta ner efter önskemål eller anpassa till hemmet där gungan ska hänga. Sittgungans trä-delar är tillverkade av massivt trä, belagt med luktfri och barnvänlig färg.

Trägunga för barn i mjuk sammets-säte i barnrummet

Dessa trägungor för barn är mycket enkla att hänga upp i en gungställning, i taket eller i dörrkarmen. Till sittgungorna medföljer två karbinhakar som du enkelt kan fästa i krokar  uppe i taket eller exempelvis runt en takbalk. Krokarna medföljer ej. Se till att skaffa ett par som håller för mycket vikt, rekommendationsvis CE-märkta ringar eller motsvarande S-krok. Dessa går att hitta i vanliga byggvaruhus. Vid val av fast fixering skall enbart produkter avsedda för det ändamålet nyttjas och hänsyn till gungans maximala vikt skall vidtas. När du hänger upp en trägunga för barn rekommenderar vi att du först tyngd-belastar gungan innan barn eller vuxna använder den.  Detta för att säkerställa att den hänger säkert. Samtliga trägungor på hemsidan är dessutom 100% handtillverkade med mycket omsorg och kärlek. Alla barnleksaker har självklart genomfört alla säkerhetskontroller enligt EU standard och är CE – märkta.