Trägungor

Trägunga för barn och vuxna

Här kan du köpa stilrena, tidlösa och bekväma trägungor för barn! Välj mellan en rad olika färgalternativ som kombinerats med en trendig vintage stil. Dessa trägungor för barn har en perfekt mix mellan gammalt och nytt som självmant kan förgylla ett helt rum. Våra fantastiskt fina trägungor bär upp till mellan 100 och 190 kg beroende på modell och går därför utmärkt att användas av vuxna. Så varför inte dela glädjen med barnen och gunga tillsammans! En trägunga för barn är i första hand tänkt att användas inomhus men går absolut att använda utomhus eller på altanen när vädret tillåter det, dock bör man beakta fuktskador. Sätet på sittgungan är mjukt, tjockt och härligt vilket gör att barn verkligen älskar dessa tidlösa gungor. Hitta din trägunga för barn här!

Trägunga eller sittgunga för barn  - ger en unik och lekfull touch i rummet

Trägunga för barn är en ypperlig inredningsdetalj i rummet som ger en unik och lekfull touch. Trägungorna finns i flera olika färger såsom puder-rosa, krämig vit, grå, och blå. Sittgungan rekommenderas för barn från 4 - 5 års ålder.  Dessa tidlösa trägungor för barn passar även fint på terrassen eller ute i trädgården. Sittgungans sätes är tillverkad av sammet och går lätt att rengöra. Repen på dessa trägungor för barn är tjocka och dekorerade med härligt skydd vilket gör att barn lätt och bekvämt kan hålla i sig. Repen har en maxlängd på 250/260 cm och går att korta ner efter önskemål eller anpassa till hemmet där gungan ska hänga. Sittgungans trä-delar har tillverkats av massivt trä, belagt med luktfri och barnvänlig färg.


Dessa trägungor för barn är mycket enkla att hänga upp i en gungställning, i taket eller i dörrkarmen. Till sittgungorna medföljer två karbinhakar som enkelt kan fästas i krokar som hängs upp i taket. Krokarna medföljer ej, så se till att skaffa ett par som håller för mycket vikt, rekommendationsvis CE-märkta ringar eller motsvarande S-krok, vilket går att hitta i vanliga byggvaruhus. Vid val av fast fixering skall enbart produkter avsedda för det ändamålet nyttjas och hänsyn till gungans maximala vikt skall vidtas. När du hänger upp en trägunga för barn rekommenderar vi att du tyngd-belastar gungan innan den ska användas av barn eller vuxna för att säkerställa att den hänger säkert. Samtliga trägungor på hemsidan är 100% handtillverkade med mycket omsorg och kärlek. Alla barnleksaker har självklart genomfört alla säkerhetskontroller enligt EU standard och är CE – märkta.