Stora byggklossar 10 stycken2 099 kr

Byggklossar för barn som bjuder på många timmar med lek och passar utmärkt för användning i hemmet eller till exempel på förskolan. Byggklossarnas grundidé baserar på montessoripedagogiken och därav även dess färgglada färger och genomtänkta barnvänlig design. Byggklossarna är stora i storlek men väger lite, vilket gör att barn med lätthet kan flytta runt byggklossarna och bygga utifrån lek och önskemål. Passar utmärkt för att bygga själv, tillsammans med kompisarna eller varför inte engagera även de vuxna i lek - glädje för hela familjen.

Dessa stora byggklossar har olika former och storlekar som gör hela byggandet spännande! Barn kan testa hundratals olika former och konstruktioner. Bygg till exempel en hinderbana, brygga eller ett hus. Eller varför inte även en rutschkana. Bara fantasin sätter gränserna! Byggklossarna bjuder på rolig och spännande inlärning för barn i en inspirerande miljö där ditt barn utvecklas och motoriken förbättras. Byggklossarna bjuder även på aktiva lekar där barn rör sig.

Bland urvalet hittar du två olika färger, färgglad montessori och lite lugnare pastell. Materialet är fast polyetenskum med slutna celler och skummet är i sin tur täckt med miljövänlig konstgjort vinyl-läder. Konstgjort vinly-läder är lätt att rengöra med en fuktig trasa. Överdraget kan du lätt ta bort med ett blixtlås.

Stora byggklossar med miljövänlig tillverkning

Det som är extra unikt med just dessa klossar är att klossarna tillverkas i en fabrik i Europa där de har implementerat zero-waste principen. Vilket innebär att 98% av all inköpt material kommer till användning. Användning av återvunnet material är centralt. Dessutom är all material kemikaliefri och barnanpassat. Ekologiska och miljövänliga byggklossar som är tillverkade med en god tanke på framtiden. Dessa stora byggklossar kan du använda många år och kommer definitivt att vara en stor hit hos barnen.

Dimensioner:
90 cm x 140 cm x 130 cm
Vikt: 5,6 kg

Leveranstid: 5 - 15 arbetsdagar. Fri frakt!
Leverans kommer i första hand ske till dörren, i fall du inte är hemma kommer paketet levereras till ditt närmaste utlämningsställe.

När du lagt din beställningen skickar vi ut en bekräftelse via mail. Därefter förbereder vi beställningen och återkommer med en försändelse ID när ditt paket är på väg.