Saccosäck

Giftfri saccosäck för barn - ett uppskattat detalj till barnrummet

En saccosäck för barn är en praktisk och likaså vacker inredningsdetalj som barn absolut älskar. Saccosäck är en härlig sittsäck som är fylld med giftfria polystyrenkulor och väger lite, så barn kan lätt lyfta runt den om så önskas. Här kan du hitta ett brett urval med barnvänliga och giftfria saccosäckar i olika färgkombinationer och former. Klädseln på sittsäcken är avtagbar på alla våra produkter och går lätt att rengöra. 

Sittsäck – den smarta inredningsdetaljen som barn får mycket glädje av

En sittsäck för barn är högt uppskattad hos familjens allra minsta. Dessa sittsäckar för barn är något mindre i storlek med hänsyn till barnens komfort och tyget som är givetvis fri från gifter. Med dessa underbara sittmöbler får barn vara just barn – tyg-delen går lätt att plocka bort med ett blixtlås och maskintvätta. Alla våra mjuka och gosiga golvkuddar är fyllda med polystyrenkulor som gör att säcken lätt tar form efter den som sitter på den och skapar en mysig atmosfär runtomkring en. Sittpuffen är en perfekt inredningsdetalj i barnrummet där barn kan njuta av sagostunder med maximal mysfaktor eller varför inte bygga en låtsas båt av säcken och drömma sig iväg på äventyr. Kudden ger barnen oändligt med möjligheter till kreativa aktiviteter, uppmuntrar till nya lekar och ger näring till fantasin. Dessutom kan säcken vara ett härligt, mjukt och gosigt ställe för att varva ner och vila. Hos oss hittar du fina och bekväma sittpuffar för barn som är 100% handtillverkade med mycket kärlek. Då alla våra saccosäck är handgjorda blir varje produkt unik och ensam i sitt slag. Tygen som används är noggrant utvalda, gift- och kemikaliefria, samt givetvis OEKO-TEX certifierade. När det kommer till designen på våra sittsäckar har vi alltid barnens bekvämlighet i fokus. Dessa underbara barnmöbler ska såklart se trevliga ut men känslan att sitta i en ska vara oförglömlig.


Bland urvalet hittar du klassisk saccosäck och lite roligare varianter, exempelvis Bunny som är lekfull och bjuder på mycket glädje. Sittsäck Bunny är med stora kaninöron och finns i gråttrosasenapsgult och blått. Tyget är av sammet, vilket gör den extra mjuk och härlig. Bland våra klassiska giftfria saccosäckar hittar du vackert fiskbensmönster i rosa och gult som är blandat med vitt. Klädseln på alla våra sittsäckar är tvättbara och säckarna går lätt att återfyllas med polystyrenkulor om man upplever att behovet finns där. Bland urvalet kan du hitta en mängd av olika giftfria saccosäckar som passar både pojkar och flickor i alla åldrar!