Om oss

Only Handmade är ett företag som säljer högkvalitativa, unika och endast handtillverkade produkter för barn. Alla produkter som visas på hemsidan tillverkas av barnvänligt och hållbart material. Produkter tillverkas oftast endast på beställning, och därför kan du som kund alltid skicka dina speciella önskemål till oss, och vi försöker anpassa oss efter dig och våra små kunder. Onlyhandmade.se använder leverantörer från Europa och alla produkter som visas på hemsidan har testats och säkrat enligt EU- standarden. Produkter såsom barngungor har CE-certifikat, som säkerställer att nödvändiga säkerhetskontroller har genomförts. Leverantörer har valts med omsorg, och här styr inte det bästa priset på marknaden, inte heller bästa offerten från leverantören. Det är kvalitén och unik prägel i produkten som är i fokus. Only Handmade använder sig av dropshipping, vilket betyder att du som kund kommer få ditt paket levererad direkt från tillverkaren som i vissa fall befinner sig i ett annat europeiskt land och inte från ett centrallager. 

Jag - Maria, grundare till företaget, är nybliven tvillingmamma till två flickor födda i juni, 2017. Som nybliven mamma öppnades en helt ny värld för mig genom mina tjejers ögon. Jag är så glad och tacksam för att kunna ha de små underverken i mitt liv. När två plus hund blir fyra plus hund har varit en omtumlade och väldigt spännande resa, vi växer tillsammans.

Att starta en liten e-butik växte fram efter tjejernas ankomst till världen. Tänkt och gjort! Välkomna till onlyhandmade.se, hoppas du får en trevlig shoppingupplevelse.  Har du frågor och funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta mig på: maria@onlyhandmade.se.

Är du själv en leverantör och anser att dina produkter kan passa in till beskrivningen ovan är du välkommen att kontakta mig!

Bolagsinformation:

NB! Only Handmade

Snickarvägen 49

19730 Bro

VAT: SE870204210501

Varma hälsningar,

Maria