Grå tipitält med matchande matta1 199 kr

Grå tipitält, både prisvärt och charmigt på alla sätt och vis! En pedagogisk leksak som glädjer barn och ger utrymme till kreativa lekar eller mysiga vilostunder. Det grå tipitältet har ett fönster med gardiner på ena sidan. Perfekt för tittut lekar! Modellen är tillverkad för inomhusanvändning men kan användas utomhus vid fint väder. Till exempel på balkongen eller altanen.

Ett tipitält kan du placera i lekrummet, barnkammaren eller vardagsrummet. Välj mellan olika färgkombinationer. Bland urvalet kan du välja mellan grå-blå, grå-rosa eller turkosa stjärnor. Även dörröppningen går att öppna eller stänga utifrån lek och önskemål.  Det grå tipitältet är smart i designen och har fickor inuti tältet, perfekt för förvaring av böcker eller leksaker. Dessutom är fickorna mönstrade med stjärnor som ger en mysig känsla även inuti tältet.

Grå tipitält montering

Det är lätt att både montera upp och montera ned tältet. Tältets läng i nedmonterad läge är 175 cm. Ett tipitält kan du dessutom lätt förvara under sängen eller i garderoben. Viktigt att tänka på är att undvika fukt och stark värme. Tipi tältets träpinnar är tillverkade av furu. För att montera ditt lektält ska du placera träpinnarna i tygets fållor. Säkra monteringen med tygband som medföljer och knyt ihop träpinnarna vid tältets tak. Sedan kan du knyta fast mattan.

På köpet medföljer en kudde och en matchande matta som är anpassad efter tältets mått. Vill du dekorera tipi tältet ytterligare kan du göra det med till exempel en drömfångare, vimplar, en ljusslinga eller pompoms. Sist men inte minst är mattan vändbar och kan användas som mönstrad eller enfärgad grå.
Dekorationerna som syns på sista bilden ingår ej -  däremot medföljer en matchande kudde och matta.

Dimensioner:

  • Höjd på uppfällt tält: 150 cm
  • Bredd: ca 110 cm (diameter)
  • Tyg: 100% bomull
  • Pinnar: Furu
  • Mattans diameter: 110 cm, mattan är vändbar och grå på andra sidan
  • En kudde ingår

Leveranstid 4 - 15 arbetsdagar. Fri frakt!