Tipi-tält med matchande leksakskorg1 299 kr

Tipi-tält med matchande leksakskorg ger en helhetskänsla till barnrummet. Ett billigt och prisvärt tipi-tält som bjuder på kreativa och pedagogiska lekar för ditt barn. Lektältet är stor i storlek och rymmer flera barn, perfekt för till exempel flerbarnsfamiljer eller varför inte för förskolor! Välj mellan olika färger  som rosa, blå och turkosa mönstrade stjärnor. Grundfärgen på tältet är grått. Mattan som medföljer är dessutom tvåsidig som gör att du enkelt kan höja stämningen genom att vända den mönstrade sidan uppåt. Perfekt för variation och bjuder på lekfullhet som barn inte tröttnar på.

Dessutom älskar barn att ha en helt egen inomhus koja där man kan krypa in och låta fantasin spridas. Ett tipi-tält kan lika gärna även vara en glasskiosk, bilverkstad eller varför inte bara en lugn plats där man kan koppla av och bläddra i sina favoritböcker. Tältet passar utmärkt som till exempel 3 års present.

Vill ditt barn inreda och dekorera lektältet ytterligare vill vi tipsa om till exempel träamuletter, drömfångare eller en ljusslinga som du kan hänga på tältet. Inuti tipi-tältet kan man förslagsvis lägga till ett fårskinn eller några extra kuddar för att skapa en extra ombonad känsla som ditt barn kommer att älska.

Montera ditt tipi-tält

Ett tipi-tält är lätt att montera. Börja med att placera träpinnarna i tygets fållor. Säkra monteringen med tygband som medföljer och knyt ihop träpinnarna vid tältets tak. Därefter kan du knyta fast mattan. Lektältet har en dörröppning och ett fönster på ena sidan. Både dörröppningen och fönstret med gardiner kan ditt barn öppna och stänga utifrån lek och önskemål. Sist men inte minst finns det en ficka inuti tältet för förvaring av till exempel böcker eller leksaker.

Tipi-.tält i tyg är för inomhus användning. Vill du använda tältet även utomhus bör du säkerställa att marken är torr och att inga fuktskador sker. Under varma sommardagar fungerar ett tipi-tält utmärkt som sol- eller vindskydd.

Matchande leksakskorg ingår i priset, även matta och en kudde medföljer. Allt detta endast för 1299 kr.

Dimensioner:

  • Höjd på uppfällt tält: 150 cm
  • Bredd: ca 110 cm (diameter)
  • Tyg: 100% bomull
  • Pinnar: Furu
  • Mattans diameter: 110 cm, mattan är vändbar och grå på andra sidan
  • En kudde ingår
  • En leksakskorg ingår

Leveranstid 4 - 15 arbetsdagar. Fri frakt!